Kokeile kesäsalaattiamme, jossa on grillattua kurpitsaa, bulguria, tomaatteja, oliiveja, fetaa ja paahdettuja pinjansiemeniä.
Of Michala Kramer
2 kesäkurpitsaa
2 dl bulguria
75 g rucolaa
3 rkl vihreää pestoa
2 rkl fetaa
200 g tomaatteja
2 rl oliiveja
1 pussi Earth Control pinjansiemeniä
Leikkaa kesäkurpitsa pitkästä liitoksesta ja sitten puoliksi. Voitele ne muutamalla ruokalusikallisella öljyä ja grillaa ne pannulla tai grillissä. Paahda sillä välin pinjansiemeniä pannulla. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
Huuhtele rucola ja sekoita se keitetyn bulgurin ja vihreän peston kanssa. Levitä vadille ja tarjoa grillattua kurpitsaa sen päällä. Kruunaa tomaateilla, fetalla, oliiveilla, ylimääräisellä vihreällä pestolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.
Ainesosat
2 kesäkurpitsaa
2 dl bulguria
75 g rucolaa
3 rkl vihreää pestoa
2 rkl fetaa
200 g tomaatteja
2 rl oliiveja
1 pussi Earth Control pinjansiemeniä
Ohjeet
Leikkaa kesäkurpitsa pitkästä liitoksesta ja sitten puoliksi. Voitele ne muutamalla ruokalusikallisella öljyä ja grillaa ne pannulla tai grillissä. Paahda sillä välin pinjansiemeniä pannulla. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan ja anna jäähtyä.
Huuhtele rucola ja sekoita se keitetyn bulgurin ja vihreän peston kanssa. Levitä vadille ja tarjoa grillattua kurpitsaa sen päällä. Kruunaa tomaateilla, fetalla, oliiveilla, ylimääräisellä vihreällä pestolla ja paahdetuilla pinjansiemenillä.