TUOTTEET
RESEPTIT
TUOTTEET
Kaikki tuotteet
Pähkinät
Kuivahedelmät ja -marjat
Sekoitukset
Siemenet
Luomutuotteet
Suklaatuotteet
RESEPTIT
Kaikki reseptit
Aamiainen
Kokkailu
Salaatit
Välipalat
Leivonta
Makeat
MEISTÄ
Earth Control
Huolella valikoidut
OTA YHTEYTTÄ
Ota yhteyttä
Evästeet & GDPR
Couscoussalaatti uuniporkkanoilla, jogurttikastikkeella ja tuoreilla yrteillä
Salaatit
25 min
Annokset: 4
Of
Ditte Ingemann
Ainesosat
Ohjeet
Ainekset 4 hengelle
4 porkkanaa
2 rkl oliiviöljyä
1 tl chilihiutaleita
Suolaa ja pippuria
3 dl couscousia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl merisuolaa
2 kourallista yrttejä, esim. minttua, korianteria, persiljaa tai yrttisekoitusta
200 g mansikoita
75 g Earth Control -karpaloita
Kastike
2 dl luonnonjogurttia
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
kuori 1/2 luomusitruunasta
1/2 punasipulia, hienonnettuna
Suolaa ja pippuria
Puhdista porkkanat ja leikkaa ne noin 1-2 cm paloiksi.
Kääntele palat öljyssä, chilihiutaleissa, suolassa ja pippurissa.
Levitä ne leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista porkkanoita 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Porkkanat voivat muuttua kullanruskeiksi ja hieman rapeiksi reunoilta.
Laita couscous kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä, laita kelmu kulhoon ja anna liota noin 10-15 minuuttia.
Kun couscous on kypsää, sekoita joukkoon öljy, suola ja hienonnetut yrtit.
Laita salaatti isoon kulhoon tai astiaan.
Levitä salaatin päälle paistetut porkkanat sekä neljännes mansikoista ja karpaloista.
Laita salaatti isoon kulhoon tai astiaan - levitä salaatin päälle paistetut porkkanat sekä neljännes mansikoista ja karpaloista.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja maista. Levitä lusikallinen kastiketta salaatin päälle ennen tarjoilua.
Ainesosat
Ainekset 4 hengelle
4 porkkanaa
2 rkl oliiviöljyä
1 tl chilihiutaleita
Suolaa ja pippuria
3 dl couscousia
1 rkl oliiviöljyä
1 tl merisuolaa
2 kourallista yrttejä, esim. minttua, korianteria, persiljaa tai yrttisekoitusta
200 g mansikoita
75 g Earth Control -karpaloita
Kastike
2 dl luonnonjogurttia
1 rkl oliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä
kuori 1/2 luomusitruunasta
1/2 punasipulia, hienonnettuna
Suolaa ja pippuria
Ohjeet
Puhdista porkkanat ja leikkaa ne noin 1-2 cm paloiksi.
Kääntele palat öljyssä, chilihiutaleissa, suolassa ja pippurissa.
Levitä ne leivinpaperilla päällystetylle pellille ja paista porkkanoita 200 asteessa noin 25 minuuttia.
Porkkanat voivat muuttua kullanruskeiksi ja hieman rapeiksi reunoilta.
Laita couscous kulhoon, kaada päälle kiehuvaa vettä, laita kelmu kulhoon ja anna liota noin 10-15 minuuttia.
Kun couscous on kypsää, sekoita joukkoon öljy, suola ja hienonnetut yrtit.
Laita salaatti isoon kulhoon tai astiaan.
Levitä salaatin päälle paistetut porkkanat sekä neljännes mansikoista ja karpaloista.
Laita salaatti isoon kulhoon tai astiaan - levitä salaatin päälle paistetut porkkanat sekä neljännes mansikoista ja karpaloista.
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja maista. Levitä lusikallinen kastiketta salaatin päälle ennen tarjoilua.
Liittyvät tuotteet
Suolaamaton salaattisekoitus
150 g
Talvinen kukkakaalisalaatti kikherneillä ja viikunoilla
Salaatti grillatulla kesäkurpitsalla
Kvinoasalaatti uunijuureksilla, vuohenjuustolla ja cashewpähkinöillä
Lämmin salaatti paistetun kukkakaalin ja mausteisen kastikkeen kera
Lisää reseptejä
Mitä haet?
Tuotteet (
)
Reseptit (
)
(
)
Kategoriat
ePrivacy and GPDR Cookie Consent by
Cookie Consent