Paahda pinjansiemeniä kuumalla ja kuivalla pannulla hetki, kunnes ne muuttuvat kullanruskeiksi. Raasta kukkakaalin kukinnot kuskusin tapaiseksi pieneksi rouheeksi. Puolita tomaatit, pilko persilja ja basilika ja lisää ne salaattiin. Sekoita kastikkeen ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin päälle ja ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet. Tarjoile grillatun mausteisen naudan- tai porsaanlihan kanssa.
Ainesosat
1/2 kukkakaali
250 g keltaisia tomaatteja
1 nippupunaista basilikaa
6 kpl lehtipersiljan vartta
2 rkl Earth Control pinjansiemeniä paahdettuna
KASTIKE
1 rkl oliiviöljyä
1 tl hunajaa
1/2 limetin mehu
suolaa ja pippuria
Ohjeet
Paahda pinjansiemeniä kuumalla ja kuivalla pannulla hetki, kunnes ne muuttuvat kullanruskeiksi. Raasta kukkakaalin kukinnot kuskusin tapaiseksi pieneksi rouheeksi. Puolita tomaatit, pilko persilja ja basilika ja lisää ne salaattiin. Sekoita kastikkeen ainekset ja mausta suolalla ja pippurilla. Kaada kastike salaatin päälle ja ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet. Tarjoile grillatun mausteisen naudan- tai porsaanlihan kanssa.